Als mens en als coach geloof ik dat wanneer je vanuit je kern, je kracht en je talenten je keuzes maakt, je makkelijker en flexibeler in het leven staat.
En wanneer je dus niet in je kracht staat, door wat voor reden dan ook, dat zorgt voor blokkades in keuzes en in het dagelijks leven.

coaching_top

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.

Wat is Anna-R coaching?

Anna-R coaching werkt met je aan de hand van 3 belangrijke punten:

Wie ben ik?

Je mag jezelf ontdekken. Hierdoor krijg je weer inzicht in je verlangens, je dromen, je drijfveren, je kracht en je talenten.

Wat wil ik?

Nu je meer inzicht in jezelf hebt, ga je dieper kijken naar jezelf. Wat zijn je verlangens, waar word je blij van, wat wil je nu echt in het leven, wat is belangrijk voor jou en wat zou je graag willen veranderen?

Wat kan ik?

Welke talenten bezit je, over welke competenties beschik je? Wat zijn jouw sterke punten en hoe kun je die sterke kanten inzetten om te krijgen wat je wilt of om veranderingen teweeg te brengen in je privé leven, werk, relaties of op sociaal gebied.

Door met deze vragen aan het werk te gaan zul je merken dat je meer grip krijgt op de situatie. En samen kunnen we dan gaan kijken hoe en welke veranderingen je aan wilt brengen in je leven. Of je krijgt nieuwe inzichten waardoor de huidige situatie weer hanteerbaar wordt.

Hoe werkt Anna-R coaching?

Tijdens de coach sessies maak ik gebruik van Mindfulness, de 6 G’s, The Work van Byron Katie, de Drama Driehoek, Voice Dialogue, Transactionele Analyse, de Logische Niveau’s van Dilts en Bateson en Kernkwadranten. Ook kan ik gebruik maken van inzichten uit de aandacht gerichte cognitieve therapie. Ik werk eclectisch, dat wil zeggen dat de behandelmethodes die ik gebruik bij jou als persoon passen.
Iedereen is anders en verdient een op maat gemaakte behandelmethode.

Waarom Anna-R coaching:

  • Het helpt je zelfkennis en innerlijke kracht te vergroten.
  • Waardoor jouw kwaliteiten en talenten weer in het daglicht komen te staan.
  • Dat stimuleert je om jouw levensdoelen met innerlijke kracht uit te voeren.
  • Daardoor merk je dat je weer met passie en hernieuwde energie in het leven kunt staan.
  • Dat helpt je om je leven vorm te geven zoals jij het wilt.
  • Zodat jij je leven in balans kunt houden.
  • Waardoor jij meer energie voor het dagelijkse leven overhoudt.

Tijdens de sessies gaat het 100% om jou, het is jouw tijd, dus wanneer je vragen hebt of ergens mee zit , maak het bespreekbaar en dan gaan we samen kijken wat jij nodig hebt.
Het is belangrijk dat je je prettig en gezien voelt. Daardoor zul jij kunnen groeien binnen jouw eigen vraagstuk en vanuit je kern, je kracht en je talenten keuzes kunnen maken, waardoor je krachtiger, gemakkelijker en flexibeler in het leven kunt staan.

 

Focus gesprek.
Merk jij dat je hulp nodig hebt bij bepaalde zaken in jouw leven. Maar weet je niet zo goed wat je nu precies wilt?
Neem dan vrijblijvend een focusgesprek met mij.
Samen kunnen we dan gaan kijken wat jij graag wilt en of ik daarvoor de aangewezen persoon ben om met jou te mogen werken. Het kost je niets maar het brengt je altijd iets!

 

 

Kijk snel bij de agenda welk traject er op dit moment loopt!
Voor prijzen zie tarievenlijst.

Tarieven

Coachingsessie: € 85,- per uur. (incl BTW)

Voor bedrijven gelden ander tarieven. Vraag naar de mogelijkheden.
Voor informatie mail anna@anna-r.com of bel 06-36118999

Contact

Mail voor een vrijblijvende intake of meer informatie naar anna@anna-r.com.
Bellen kan op nummer 06-36118999.