Mindfulness.

Wat heb ik veel van jou geleerd! Ik heb mezelf weer terug gevonden.
Erg fijn dat je uitleg zo duidelijk is en dat je zo vol overgave, geduldig en oprecht antwoorden kon geven op de vragen uit de groep.
Bedankt Raffie voor je kennis en de tools die ik nu verder in kan gaan zetten.

Mindful leven en bewust worden is echt een geweldige ervaring!

Liefs, A. Heimink

 

Mevr. Heimink

Counselling/ psycho sociale therapie

Graag wil ik iets vertellen over mijn ervaringen met Raffie:
Al een tijdlang liep ik rond met wat vervelende, nare gevoelens over een jarenlange vriendschap die ik had met een vriendin van mij.
Ik besloot om hier eens wat meer zicht op te krijgen en er eens met iemand over te praten. Ik maakte een afspraak met Raffie en legde haar mijn hele verhaal voor.
Al snel gaf ze mij de eerste eye-openers door me hele concrete vragen te stellen waar ik veel over nadacht.
Tijdens de volgende gesprekken werd me steeds duidelijker hoe deze vriendschap eigenlijk écht in elkaar zat.
Door de gesprekken met Raffie over deze hele situatie leerde ik meer en meer om naar mijn eigen gevoel te luisteren en er ook naar te handelen.
De eye-openers die ze me gaf klinken nog regelmatig na en pas ik nog altijd toe in allerlei situaties. Ik voelde me gehoord, gezien en begrepen door Raffie en haar betrokkenheid bij mijn ‘probleem’ deed me erg goed.
Ze is hartelijk, helder en to the point en geeft je dingen mee waar je over na kunt denken en waar je zelf mee aan de slag kunt.
Ik ben een aantal keren bij haar geweest en ik heb het als heel waardevol en verrijkend ervaren. Ik heb er veel aan gehad en ben er nog altijd blij mee en dankbaar voor.
Een echte aanrader dus voor mensen die soms even een objectieve mening nodig hebben en een duwtje in de rug om meer bij zichzelf te komen!

anoniem

psycho sociale therapie

Mindfulness is een basisvaardigheid die op alle middelbare scholen zou moeten worden gegeven. Raffie is een topper, liefdevol, bekwaam en geeft je vertrouwen om onbegrensd alle nieuwe vaardiheden tot je te nemen.

Twijfel niet en ga een Mindfulness training doen bij Raffie!

Niels Konijn

Counselling/ Psycho sociale therapie

Wat heb ik ontzettend veel gehad aan deze vorm van therapie.
Ik was moe en futloos en wist niet zo goed welke kant ik nu eigenlijk nog uit wilde.
Ik stond echt in de overlevings stand. Het is fijn hoe Raffie op alle gebieden bewustzijn creëert.

Wanneer ik moe ben zal ik namelijk veel meer negatieve gedachten hebben, als ik veel last heb van mijn lichaam belemmerd dat mij om de dingen te doen die ik wil doen, en zo kan ik ook moeilijk tot een leuze komen.

Deze therapie heeft mij enorm geholpen om te kiezen welk richting ik op wil. Daarnaast heb ik weer energie om ook weer leuke dingen naast mijn werk en huishouden te doen. Echt blij dat ik doorgezet heb.

 

 

Anoniem

psycho sociale therapie

Stress, weinig energie, het gevoel dat jij geen regie over je leven hebt?

Wil jij meer energie en stoppen met zelfkritiek en overtuigingen die je klein houden?
Pak weer leiderschap over jouw leven!

Meld je hier aan voor informatie voor Counselling, Coaching of Mindfulness.

 

 

Geef jezelf dit mooie kado!

Mindfulness

Ik heb Raffie als trainer zeer prettig en aandachtig ervaren. Het waren waardevolle bijeenkomsten die gezorgd hebben voor meer balans en rust in mijn leven. Deze cursus heeft mij handvatten gegeven voor stressvolle situaties en zullen mij ongetwijfeld kunnen helpen in moeilijkere tijden. Hartelijke Dank!

Janna Zuiderhof

Mevr J. Zuiderhof

Mijn ervaring met Yoga,

Geheel onwetend en onbekend met Yoga stond ik er toch altijd ietwat sceptisch tegenover. Vooroordelen als ‘zweverig’ en ‘hippie-achtig’ nam ik, zonder er verder bij stil te staan, voor waar aan.
Maar toen ik hoorde dat Raffie Yin Yogalessen ging verzorgen moest ik mijn ‘standpunt’ wel aanpassen; Raffie die ik ken als nuchter mens en helemaal niet zweverig, dat zette me aan het denken. Toen ze vroeg of ik eens op een proefles kwam, dacht ik: “Nu of nooit”.

Meteen de eerste les was ik om!
De sfeer is heel fijn; Raffie heeft een ontzettend prettige manier van communiceren en hoe gestrest ik ook binnen kom, het lukt haar om mij mijn zorgen opzij te laten zetten en me over te geven aan de ontspanning.
Jarenlang heb ik last gehad van mijn bovenrug, ik had het gevoel dat ik de hele wereld meedroeg. Door de houdingen die Raffie voorstelde voelde ik dezelfde avond al verbetering; wát een verschil!
Maar vooral over de verbetering in mijn darmhuishouding ben ik enthousiast. Al tijdens de houdingen voel ik dat er binnenin mij gewerkt wordt. De volgende dagen heb ik weinig tot geen last van mijn darmen en is mijn stoelgang veel beter.
Ik heb nog eventjes gedacht dat het tussen mijn oren zat, maar laatst moest ik een les missen en toen was het meteen weer mis.

De lessen zijn echt een waardevol cadeautje voor mezelf; het spijt me bijna dat ik niet eerder begonnen ben.
Dank je wel Raffie!!

Liefs,
Shannon

Shannon

Coaching